Sacose biodegradabile in Moldova

Sacose biodegradabile in Chisinau — o alternativa ecologica pentru pungile din polietilena sau plastic. Sunt practice, sigure si nu dauneaza mediului inconjurator. De ce sa refuzam aceasta comoditate eco?

De a cumpara sacose ecologice in Moldova inseamna de a proteja planeta, viitorul nostru si viitorul copiilor! Sacose sunt fabricate din materii prime de origine vegetala – amidon. In conditii naturale, acestea se descompun in cateva luni, in timp ce degradarea polietilenei dureaza sute de ani. De exemplu, daca ar fi sa ingropam in pamant niste sacoce ecologice in Chisinau din amidon de porumb, care sunt organice compostabile, acestea se vor distruge complet, rezultand substante absolut inofensive atat pentru oameni, cat si pentru natura: apa, dioxid de carbon, humus.

Probabil, inainte de a comanda sacose biodegradabile in Moldova s-ar putea sa aveti careva indoieli. Cum un astfel de material poate fi folosit pentru producerea ambalajelor destinate pentru a transporta produse destul de grele? Am dori sa mentionam ca aceste produse bio nu se rup, au un grad sporit de elasticitate si de flexibilitate. Aditional, au o compozitie respirabila – se are in vedere ca toate fructe si legume in ele se vor pastra mai mult si mai bine decat in pungi obisnuite.

Sacose ecologice in Chisinau la comanda cu aplicarea logo-ului, indiferent de destinatia lor, indeplinesc rolul unui instrument de publicitate, contribuind semnificativ la sporirea profitului. Astfel, o simpla punga devine un instrument de marketing eficient! Aceasta ar fi o oportunitate excelenta de a construi imaginea unui brand cu cheltuieli minime si cu un aport considerabil in beneficiul mediului.

Pungi biodegradabile in Moldova — Greenpack!

Urmărește-ne pe:

Cum ne găsești?

© 2023 GreenPack. Toate drepturile rezervate.

Hit Enter to search or Esc key to close