produse biodegradabile

PUNGI DE HÂRTIE

greenpack

PAIE ECO

produse biodegradabile

SACOȘE

produse biodegradabile

SACI MENAJERI

Produse bio si eco in Moldova

Produse bio in Chisinau ele sunt absolut sigure atat pentru oameni cat si pentru mediul inconjurator. Nu mai este un secret ca criza poluarii cu pungi din plastic are un impact puternic negativ asupra naturii, care sunt stocate mai mult de o suta de ani, fara a fi supuse degradarii biologice. Pentru a cumpara produse eco in Moldova este cel mai bun lucru pe care il puteti oferi planetei, si ea chiar merita acest efort al nostru comun. La fabricarea pungilor folosim amidon din porumb si cartof sau celuloza – materii prime vegetale cu capacitatea de a se degrada rapid.

Produse eco in Chisinau sunt 100% organice si compostabile, care in timp record se transforma in ingrasamant. Pachete sunt fiabile, durabile si versatile in utilizare. Ele sunt mai elastice, moi, placute la atingere si nu ruginesc. Este de remarcat faptul ca atunci cand sunt in contact cu apa sau sub influenta razelor solare directe, astfel de articole incep sa se descompuna la starea de compost.

De a comanda produse bio in Moldova este echivalentul unei atitudini responsabile fata de ecologie. In plus, calitatile lor externe si operationale nu sunt deloc inferioare omologilor lor din polietilena.

Produse biodegradabile si ecologice la comanda poate fi reprezintate ca un instrument de marketing foarte eficient, dar daca este un ambalaj bio cu logo-ul dvs, este o adevarata publicitate “mobila” si eco-friendly. In sortimentul nostru puteti gasi multe produse ca:

In Chisinau produse eco sunt la mare cautare. Comparativ cu plasticul, care se descompune sute de ani, degradeaza in cateva luni, devenind fertilizant pentru sol. Decizia de a comanda produse bio – este un pas major spre protejarea mediului inconjurator. Din perspectiva ciclului de viata scurt, de la producere si pana la cosul de gunoi, astfel de ambalaje sunt considerate cele mai sigure.

Daca vreti de a cumpara produse bio la comanda in Moldova si de a “prinde trei iepuri odata” – faceti reclama ieftina pentru afacerea sau magazin care o detineti, imbunatatiti imaginea companiei si aveti grija de “sanatatea” planetei noastre – veniti la noi!

Pungi biodegradabile in Moldova — Greenpack!

Urmărește-ne pe:

Cum ne găsești?

© 2023 GreenPack. Toate drepturile rezervate.

Hit Enter to search or Esc key to close