Saci menajeri biodegradabili in Moldova

In Chisinau, saci biodegradabili destinati depozitarii resturilor menajere reprezinta o necesitate zilnica in orice domeniu. Acestea sunt pungi realizate din materiale care dupa utilizare se descompun complet sub influenta razelor ultraviolete sau in conditii de umiditate ridicata. Saci menajeri ecologici in Moldova din amidon de porumb sunt practici, comozi in utilizare, rezistenti la greutati mari, avand si un grad inalt de elasticitate. Dar, cel mai important, sunt prietenosi cu mediul inconjurator, deoarece sunt 100% compostabili. Sacii sunt fabricati din materii prime organice, ceea ce inseamna ca nu contin plastic.

Inainte de a comanda saci ecologici in Chisinau este recomandabil de a va aprecia cu volumul si dimensiunile acestora. Sortimentul nostru cuprinde produse care difera dupa capacitate, culoare, configuratii. Va propunem saci de patru marimi diferite si diverse categorii de utilizare: pentru oficiu, casa sau gradina. De asemenea, aveti la alegere si multe alte produse eco.

In Moldova saci menajeri biodegradabili la comanda sunt fabricate si indeplinesc numai cu cerintele stricte ale standardului european EN 13432. Acesta prevede ca in conditii controlate descompunerea biologica are loc in 12 saptamani, iar in centre de compostare comerciala a deseurilor, degradarea materialului edureaza de la trei pina la sase luni. Dupa descompunerea se obtine CO2, apa si biomasa – un ingrasamant cu actiune prelungita.

Optand pentru produse din materiale biodegradabile, cum ar fi aceiasi saci menajeri ecologici in Chisinau, voi oferiti un mic ajutor planetei noastre in depasirea poluarii! An de an, cantitatea de deseuri din plastic creste semnificativ, ceea ce afecteaza grav starea mediului inconjurator. Una din putinele solutii care ar putea remedia aceasta situatie critica este de a cumpara saci biodegradabili in Moldova, cu cel mai bun raport pret-calitate.

Pungi biodegradabile in Moldova — Greenpack!

Urmărește-ne pe:

Cum ne găsești?

© 2023 GreenPack. Toate drepturile rezervate.

Hit Enter to search or Esc key to close