Bine ai venit pe pagina greenpack.md!

Povestea noastră…

Povestea noastră începe în 2019, când am decis să ducem ambalajele BIO dincolo de propria bucătărie! Așa că am fondat Biopack Trading SRL, ca distribuitor de produse biodegradabile in Moldova. 

Anul pandemic 2020 ne-a dat mai multe ocazii să mergem în natură, să urmărim cum respiră copacii, să ascultăm freamătul pădurii. Să înțelegem că avem nevoie să trăim în armonie cu natura și să-i ajutăm și pe alții să adopte un stil de viață prietenos mediului.

Plasticul, calamitatea secolului 21...

Plasticul, numit și calamitatea secolului 21, sufocă planeta noastră la propriu. Din 1950 încoace, cantitatea deșeurilor din plastic s-a ridicat la peste  9.2 miliarde tone. Aproape 80% sută din acestea ajung în natură. Studiile arată că la fiecare minut, în lume, sunt utilizate peste un milion de pungi din plastic, descompunerea cărora, potrivit unor estimări ale cercetătorilor, poate dura și până la 1000 de ani.

produse biodegradabile
greenpack

Spunem NU plasticului...

Noi, cei de la Biopack Trading SRL, suntem parte a mișcării globale de combatere a poluării cu plastic și oferim soluții sustenabile pentru înlocuirea ambalajelor din plastic de unică folosință: sacose, saci menajeri, pungi din hartie, tuburi de paie – toate 100% biodegradabile, ecologice și compostabile. Suntem furnizor de produse ecologice in Chisinau si avem cele mai bune solutii de ambalare ecologica, pentru ca impreuna sa spunem NU plasticului!

Ambalaje de calitate, la un preț bun...

Căutăm cei mai buni producători de ambalaje BIO din Europa și aducem produsele lor pe piața din Republica Moldova. Selectăm atent orice produs pe care îl introducem în gama noastră, pentru a le oferi clienților o experiență plăcută de utilizare și cel mai bun raport calitate-preț.

Iti spunem bun venit în comunitatea oamenilor responsabili, care aleg ambalaje de calitate, create cu grijă pentru natură!

Pungi biodegradabile in Moldova – Greenpack

greenpack

Urmărește-ne pe:

Cum ne găsești?

© 2023 GreenPack. Toate drepturile rezervate.

Hit Enter to search or Esc key to close