Punem pret pe calitate, de aceea, introducem in gama noastra doar sacose bio in Moldova, care sunt sigure, testate si certificate de organismele europene autorizate.

produse biodegradabile

Sacose eco in Chisinau sunt facute din plante, care sunt la 100% biodegradabile si compostabile, si indeplinesc cerintele standardului european EN 13432. Sunt certificate OK Compost de TUV Austria – lider mondial in testarea productiei biodegradabile si ecologice, care pot fi compostate fara daune pentru natura. De asemenea, sacose detin Certificat de inofensivitate, asa ca pot fi utilizate cu incredere la ambalarea sau livrarea productiei alimentare.

Tuburi de paie ecologice sunt facute din hartie certificata, obtinuta din surse legale si sigure. Tuburi de paie biodegradabile indeplinesc cerintele standardului international PEFC si al tuturor reglementarilor europene pentru articolele si materialele destinate contactului direct cu alimentele, iar materia prima utilizata la producerea acestora este 100% celuloza. Sunt potrivite pentru bauturile calde si reci, nu se inmoaie in pahar si nu se deterioreaza la contactul cu bautura.  

Pungi din hartie kraft intrunesc toate conditiile Certificatelor de Calitate, inclusiv EURO-ECO, sunt 100% reciclabile si detin Certificat de Conformitate si garantie. La toate etapele procesului de productie sunt supuse unor teste si evaluari riguroase, astfel incat sa ajunga in fabricarea numai acele de o calitate verificata, atat din punct de vedere grafic, cat si functional.

Pungi biodegradabile in Moldova – Greenpack!

produse biodegradabile
produse biodegradabile

Urmărește-ne pe:

Cum ne găsești?

© 2023 GreenPack. Toate drepturile rezervate.

Hit Enter to search or Esc key to close