Pungi din hartie in Moldova

In Chisinau pungi create din hartie groasa au devenit o solutie stilata si destul de promitatoare pentru orice afacere. Ambalaje atrag si conving consumatorii, influentand enorm asupra deciziei lor de cumparare. Si in cazul in care produsele se ofera in pungi ecologice comode, rezistente si cu un aspect estetic deosebit, atunci clientul, cu siguranta, va ramane satisfacut de alegerea facuta. Aditional, daca personalizati punga cu un logo sau orice alt simbol care va reprezinta, va fi cartea dvs. de vizita.

Pungi eco din hartie in Moldova la comanda – este oportunitatea de a transpune in realitate orice idee creativa si de a beneficia de cel mai eficient instrument de marketing, avand un impact major asupra cresterii notorietatii brandului. Pungi din hartie cu un design colorat si animat vor crea buna dispozitie, iar unul mai serios va reflecta seriozitatea companiei vostru. Plus la toate, acestea pot avea si diferite dimensiuni. In dependenta de produs si destinatia acestuia, pungi pot fi realizate in orice forma, culoare, lungime sau latime.

Datorita procesulului de descompunere accelerat, pungi eco in Chisinau de firma sunt considerate printre cele mai biodegradabile, in primul rind, datorita ratei ridicate de descompunere in mediu, deoarece lemnul este o resursa naturala regenerabila. Toate produse eco sunt fabricate din materiale provenite din natura.

Pungi bio din hartie in Moldova pot fi puse mai presus decat omologii lor de plastic sau polietilena si nu doar datorita faptului ca protejeaza mediul inconjurator, ci si gratie rezistentei, deoarece kraftul este o harte cu densitate mare. Pentru producerea pungilor se foloseste celuloza cu fibre lungi. Iar daca partile laterale si cea inferioara a pungii sunt prevazute cu mai multe straturi, acestea vor suporta cu usurinta o greutate mai mare.

Pentru de a comanda pungi eco din hartie in Chisinau, trebuie sa stiti ca o astfel de hartie este un material respirabil, ceea ce este foarte important pentru a asigura prospetimea produselor alimentare care sunt depozitate sau transportate in ele. Puteti cumpara pungi bio din hartie in Moldova prin intermediul site-ului nostru sau puteti solicita realizarea acestora la comanda dupa un design personalizat.

Pungi biodegradabile in Moldova — Greenpack!

Urmărește-ne pe:

Cum ne găsești?

© 2023 GreenPack. Toate drepturile rezervate.

Hit Enter to search or Esc key to close